Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/oy-lsb.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/oy-lsb.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Lang nederdel – et godt alternativ til hverdagens præferencer

Er du også til nederdele med lidt kant, men som samtidig er feminin, så læs videre her.

Lange nederdele kan være et rigtig godt alternativt item, til hverdagens præferencer. Mange detaljer og det rigtige materiale, kan give et udtryk, som får dig til at se ud som en stjerne. Ikke kun er nederdele virkelig fine, og kan give et flot outfit, men de er også super behagelige at have på, hvis du altså ikke vælger en stram en af slagsen.

Denne nederdel fra lykkebylykke, er en rigtig flot silke nederdel, som er designet med mange fine detaljer.
Den nederste del af nederdelen er et transparent blondestykke, hvilket også gør at den er en lille smule gennemsigt, og derfor kan man også bruge den til et finere selskab.

Hvis du er meget kvalitets orinteret og vækker lækre designs højt, så er denne sorte nederdel med blonder, lige noget for dig! Style nederdelen med en fin top, et par stilletter eller et par sneakers, og vær forberedt på misundelige blikke.

Se nederdelen her

Skriv et svar