Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/oy-lsb.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/oy-lsb.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Skal du også være med på leopard trenden?

Er du ude efter et råt og cool look, enten til en aften ude med veninderne, eller vil du måske bare se lidt ekstra godt ud på arbejdet, så vælg den nye, super fede trend, leoparden.

Efteråret er snart over os, og vi er vilde med printen dertil. Skal du se lidt ekstraordinær ud, ikke ligne og udstråle damen fra Bilka, så tag dig tid og brug pengene på et lidt mere eksklusiv og lækkert mærke, som eksempelvis GANNI.

Det med at købe ET stykke tøj du både kan bruge til hverdagens fornøjelser, men samtidig også kan skifte sneakersene ud, og herefter tage et par stilletter på, og dermed blive klar på en by-aften, det er da både meget billigere og mega fedt.

Et godt eksempel kan være Tilden mesh kjolen fra GANNI her, som som-sagt kan bruges til både hverdag og fest. Kjolen kan både bruges som en nederdel, hvis du fx. pifter op med Harway white t-shirten herfra . Eller den kan bruges som den er. En lækker kjole som denne, en fræk taske, et par røde stilletter og du er good to go.

Byflou.com har et kæmpe udvalg af lækre leopard produkter, så tag et kig, find dig et godt kup og jeg kan forsikre dig, at du kommer til at se knald godt ud.

Skriv et svar