Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/oy-lsb.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/oy-lsb.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Tøj

Tøj og mode er en meget stor branche og her på siden vil vi forsøge at guide dig igennem nogle af faldgruber, som man ikke kan undgå at blive fanget af, når man bevæger sig rundt både i den fysiske verden og i det nye fagre online univers.

Køb tøj online

Aldrig har det været lettere at købe tøj, da man har det gigantisk udvalg online og det er kun en dags levering væk fra dig. Desværre er der også rigtig mange, som lukrer på vores tendens til at være mageligt og handle ind foran skærmen.
Derfor er det vigtigt at du gør dig lidt tanker, inden du kører dit dankort igennem.

1. Første og vigtigste punkt er at tjekke anbefalinger online, hvis det er en shop, som du ikke kender. Dette vil helt sikkert spare dig for penge til ting, som aldrig dukker op.
2. Andet punkt er at tjekke returbetingelserne. Der er mange steder, hvor det er gratis at få tingene tilsendt, men hvis man fortryder købet, så forsøger de at få dig til selv at betale fragten både frem og tilbage. Men faktisk så har man ret til at fortryde sit køb – du kan læse mere om dine rettigheder her.